عقد تفاهم نامه سه جانبه اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی گیلان و انجمن صنفی کاریابی ها و دانشگاه فنی و حرفه ای استان گیلان
گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان گیلان، عباس علیزاده مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی گیلان در دیدار با دکتر رسول شمشادی رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان گیلان بر همکاری و بهره بردن از ظرفیت های علمی دانشگاه های مهارت محور در بهبود فضای کسب و کار استان تاکید کرد.
عباس علیزاده به منظور انعقاد تفاهم نامه سه جانبه اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی گیلان و انجمن صنفی کاریابی ها با دانشگاه فنی و حرفه ای به همراه نصرتی مدیر اشتغال استان و دهقان رییس انجمن صنفی کاریابی های استان با رییس دانشگاه دیدار و گفتگو کرد.
علیزاده با بیان اینکه در سال های گذشته سوء مدیریت ها باعث افول در صنعت استان شد گفت: باید برای احیای بخش کشاورزی، نساجی و دیگر صنایع استان اقدامات اساسی انجام شود.
وی تصریح کرد: تحقق این مهم در گروی تعامل و ایجاد حلقه اتصال با واحدهای دانشگاهی و مهارت پرور نظیر دانشگاه فنی و حرفه ای و دیگر مراکز تخصصی است.
مدیرکل با اشاره به سیاست های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سه سال اخیر که اتصال زنجیره ارزش تولید است تاکید کرد: باید ضمن کاهش هزینه های فرآیند تولید؛ از ابتدای تولید تا انتها زنجیره ارزش دیده شود و ثمره آن برای مردم ملموس باشد.
علیزاده اضافه کرد: در کنار همکاری با واحد های علمی می توان با استفاده کردن از ظرفیت های تشکلات صنفی کاریابی ها و بهره بردن از توانمندی های نخبگان با دانش و ماهر با ایجاد همگرایی و هم افزایی از این طریق بخش زیادی از عقب ماندگی ها را جبران کرد.
دکتر رسول شمشادی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان گیلان ضمن تشکر از حضور مدیران تعاون،کار و رفاه اجتماعی گیلان به دانشگاه فنی و حرفه ای استان گفت: این دانشگاه بر حسب نیاز و تقاضا آموزشهای مهارتی را توسعه می دهد و با توجه به نیاز صنعت رشته ها و مهارت آفرینی در اشتغال جوانان را هدف گذاری می کند.
یعنی اگر بازار کار متقاضی رشته های جدید باشد این دانشگاه با رویکرد مهارتی که دارد رشته های جدید و یا حتی دوره های کوتاه مدت برحسب نیاز بازار ایجاد یا برگزار می کند.
وی در ادامه گفت: دانشگاه فنی و حرفه ای یکی از شاخصه های مهم آن عملی محور بودن آموزشها است و این مهم منجر به موفق بودن دانش آموختگان کارآفرینی و یا جذب در بازار کار شود. ما با این تفاهم نامه ها بیشتر به دنبال تسریع در روند اشتغال موثر این عزیزان به عنوان نیروی های کارآمد در بخش صنعت هستیم تا منفعت آن به صنایع برسد
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان گیلان همکاری در استعدادیابی، هدایت تحصیلی و شغلی، مشاوره جویندگان کار و کارفرمایان از طریق نهادهای تحت پوشش،توسعه اشتغال و سرمایهگذاری با پیوند نیروی کار مستعد، بنگاههای اقتصادی توانمند و منابع مالی به شکل اثربخش،هدایت نیروی کار به سمت زنجیرههای ارزش و فرصت ها و اولویتهای سرمایهگذاری استان،استفاده از ظرفیت تشکلهای کاریابی و کارآفرینی از طریق همکاری و تشریک مساعی،متناسبسازی فرآیندها و روشها در کسب و کارها به منظور اشتغال دانشجویان و فارغالتحصیلان دانشگاه فنی و حرفهای را از مفاد مهم این تفاهمنامه سه جانبه عنوان کرد.