در حال بارگذاری ...
شنبه 22 دی 1403

اولین رویداد فناورانه مدیریت بهینه مصرف انرژی در صنایع با همکاری دانشگاه گیلان برگزار شد

اولین رویداد فناورانه مدیریت بهینه مصرف انرژی در صنایع با هدف ارائه خدمات فناورانه به واحد‌های تولیدی از سوی شرکتهای دانش بنیان و فناور با همکاری دانشگاه گیلان، پارک علم و فناوری گیلان و اداره کل صنعت، معدن و تجارت گیلان به میزبانی پارک علم و فناوری گیلان برگزار شد.

اولین رویداد فناورانه مدیریت بهینه مصرف انرژی در صنایع با هدف ارائه خدمات فناورانه به واحد‌های تولیدی از سوی شرکتهای دانش بنیان و فناور با همکاری دانشگاه گیلان، پارک علم و فناوری گیلان و اداره کل صنعت، معدن و تجارت گیلان به میزبانی پارک علم و فناوری گیلان برگزار شد.

دکتر سیدرضا میرعسگری مدیر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه گیلان در این نشست با بیان اینکه کشور ما در حوزه تولید و مصرف انرژی با استانداردهای جهانی فاصله بسیاری دارد، گفت: در سطح کلان، نحوه سیاست گذاری و شاخص هایی که تعیین می شود بسیار مهم است، بعنوان مثال اگر نرخ ارز متناسب با نرخ رشد نقدینگی تغییر نکرد و قیمت انرژی با نرخ تورم نیز تغییر نداشته باشد و بخش تولید و مصرف با حوزه بازار کار همخوانی نداشته باشند، قطعا برتری نسبی و مزیت رقابتی را از دست خواهیم داد.

دکتر میرعسکری ادامه داد: در بخش سیاست گذاری های خرد که مربوط به مصرف کننده و تقاضا کننده می شود نیز اگر در خصوص لوازم صوتی، تصویری، سیستم های سرمایش و گرمایشی دغدغه ای برای شخص استفاده کننده وجود داشته باشد، می تواند ارزش افزوده بالایی برای کشور ایجاد نماید.

وی با بیان اینکه دانشگاه گیلان با دارا بودن بیش از 18 هزار دانشجو و ۶۰۰ عضو هیات علمی، ۱۰ دانشکده و یک پردیس دانشگاهی، دو پژوهشکده و یک اندیشکده، بزرگترین دانشگاه شمال کشور محسوب می شود، گفت: دانشگاه گیلان این آمادگی را دارد که به واحد‌های تولیدی راکد استان از لحاظ فنی کمک نماید تا فعال شوند، همچنین در خصوص کمک و بهبود شاخص های انرژی نقش خود را ایفا نماید.

دکتر علی باستی رییس پارک علم و فناوری گیلان هم در این همایش اظهار داشت: در سالهای اخیر تغییراتی در نوآوری سازمانی شکل گرفته که منشا آن به سال ۲۰۰۳ بر می گردد، این نوآوری که مدیریت باز نامیده می شود سطح کیفی مدیریت را به طرز چشمگیری تغییر داده است.

دکتر باستی ادامه داد: در گذشته تحقیق و توسعه درونی مهمترین منبع نوآوری سازمانی بود که نوآوری بسته نامیده می شود.

وی با بیان اینکه این روزها نوآوری باز، شرکتها را دعوت می کند تا در کسب و کار خود از ایده ها و فناوری های بیرونی بیشتری بهره مند شوند، افزود: در این نوع نوآوری به شرکتها اجازه داده می شود تا از ایده های نوآورانه دیگران بهره‌مند شوند.

تیمور پورحیدری مدیر کل صمت گیلان نیز در این همایش ضمن تبریک دهه تولید و تجارت اظهار داشت: متاسفانه در خصوص مصرف بهینه انرژی در حوزه صنعت در هفته های اخیر در استان با چالش های سختی مواجه شدیم و دوستان ما در حوزه صنعت گلایه های شدیدی داشتند. تلاش نمودیم جلساتی با ستاد وزارتخانه برگزار کنیم، همچنین با همکاری شرکت شرکتهای صنعتی استان، مشکلات مصرف انرژی را برای صنعتگران به حداقل رسانیم.

شایان ذکر است شرکتهای دانش بنیان و فناور حاضر در این همایش که دانش و توانمندی‌های خود را در زمینه کمک به صنایع در راستای بهینه سازی مصرف انرژی ارائه نمودند،عبارتند از: شرکت طراحی قوای محرکه فرزانگان، پارس فراهوش آژمان، گسترش فرنیک ورنا، نوآوری تجارت آریوسام، گیلان حرم آفرین، بهسازان اندیشه بشرا، پویشگران مدیریت فرانگر و مرکز پژوهش های انرژیهای نو و ایمنی انرژی دانشگاه گیلان.