دیدار رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کشور با نماینده ولی فقیه در استان گیلان
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کشور عصر یکشنبه ششم آذرماه 1401 با آیتالله رسول فلاحتی، نماینده ولی فقیه در استان گیلان دیدار و گفتوگو کرد.
به گزارش ادارهکل روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان گیلان، رئیس دانشگاه فنی و حرفهای در ادامه سفر خود به استان گیلان، عصر روز یکشنبه، ششم آذرماه ۱۴۰۱، با حضور در دفتر نماینده مقام معظم رهبری در استان گیلان و امام جمعه رشت، با آیتالله حاج رسول فلاحتی دیدار و گفتوگو کرد.
دکتر خسرویان در این نشست، ضمن ارائه گزارشی از اهداف، خطمشیها و رسالت دانشگاه فنی و حرفهای به معرفی جامع دانشگاه پرداخت و خواستار بهرهمندی امامان جمعه و جماعت از تریبونهای نماز در راستای جلب مشارکت حداکثری خیرین و نیکوکاران بهمنظور گسترش ابنیه و فضاهای دانشگاهی و همچنین توسعه و تجهیز کارگاهها و آزمایشگاهها شد.ه
همچنین دکتر خسرویان به تدوین سرفصلها و برنامههایی برای اشتغال دانشجویان، پس از فراغت آنان از تحصیل اشاره کرد.
سپس نماینده مقام معظم رهبری در استان گیلان و امام جمعه رشت، استان گیلان را استانی با ظرفیتهای عظیم در زمینههای کشاورزی، گردشگری و حوزه برشمرد.
آیتالله فلاحتی با مؤثر دانستن نقش دانشگاه فنی و حرفهای در پویایی جامعه و جوانان اظهار کرد: یکی از مطالب مهم، پیگیری ایجاد فرایندی است که منجر به اشتغال و کار میشود و بهعنوان حلقهای مفقوده در دانشگاهها بایست به آن توجه کرد. وی افزود: وضعیت اشتغال دانشجویان پس از فارغالتحصیل شدن میبایست رصد شود.
امام جمعه رشت تصریح کرد: ما از شما مدیران میخواهیم در میدان تولید به فرموده مقام معظم رهبری جهادی عمل کنید.
نماینده، ولی فقیه در گیلان اضافه کرد: مسئولان فنی و حرفهای نسبت به نیازسنجی آموزشی در جامعه برای اشتغال زایی جوانان اقدام کنند.
وی با تأکید بر بازاریابی محصولات تولید شده در استان گفت: حمایت از فارغ التحصیلان دانشگاه فنی و حرفهای برای شروع کسب و کار ضروری است.
در انتها مجدد رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کشور هم با بیان اینکه طبق برنامه ششم باید بیش از ۳۰ درصد آموزشها فنی و مهارتی میبود گفت: در این خصوص ۱۶ درصد عقب ماندگی داریم و باید در برنامه هفتم جبران کنیم.
عرفان خسرویان با اشاره به اینکه دانشگاه فنی و حرفهای بزرگترین سازه آموزشهای مهارتی در کشور محسوب میشود افزود: این دانشگاه حدود ۱۸۰ هزار دانشجو و ۳ هزار و ۸۰۰ کارگاه فنی و عملی دارد.
وی از اختصاص اعتبار ۱۵۰۰ میلیاردی به دانشگاه فنی و حرفهای برای طرحهای اشتغالزایی این دانشگاه هم خبر داد.