نشست هم اندیشی رییس دانشگاه فنی و حرفهای استان با رییس اتاق تعاون و مدیران تعاونی های استان گیلان
در راستای توسعه آموزش های مهارتی و زمینه سازی اشتغال دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه فنی و حرفهای و اجرای کنسریوم طرح تاد نشست هم اندیشی رییس دانشگاه فنی و حرفهای استان گیلان با رییس اتاق تعاون و مدیران تعاونی های استان گیلان روز دوشنبه ۲ بهمن ۱۴۰۲ در سالن جلسات اتاف تعاون گیلان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان گیلان، در راستای توسعه آموزش های مهارتی و زمینه سازی اشتغال دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه فنی و حرفهای و اجرای کنسریوم طرح تاد نشست هم اندیشی رییس دانشگاه فنی و حرفهای استان گیلان با رییس اتاق تعاون و مدیران تعاونی های استان گیلان روز دوشنبه ۲ بهمن ۱۴۰۲ در سالن جلسات اتاف تعاون گیلان برگزار شد.
در این نشست ابتدا مهندس محمدی مدیر اتاق تعاون استان گیلان ضمن خیر مقدم به میهمان و معرفی مدیران تعاونی های صنفی استان گفت: هدف از این نشست استفاده از ظرفیت دانشگاه فنی و حرفه ای برای ارتقا آموزش مهارتی تعاونی ها و همچنین استفاده از دانش آموختگان مهارتی دانشگاه در چابک سازی تعاونی های استان می باشد. ایشان گفت ما در هزاره ای زندگی می کنیم که دیگر نمی توان گفت نیاز به آموزش های مستمر نداریم و دانشگاه فنی و حرفه ای استان می توان مهارت و توانایی فنی را در تعاونی ها افزایش دهد. ما نیز به دنبال این ارتقا هستیم و در تعاملی سازنده انشاالله بزودی از این ظرفیت استفاده نماییم.
در ادامه این نشست دکتر رسول شمشادی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان گیلان با معرفی واحد های هفت گانه و رسالت دانشگاه فنی و حرفه ای در ارتقا مهارت دانشجویان گفت: در دانشگاه فنی و حرفه ای تربیت دانشجویان به گونه ای است که بیش از 60 تا 70 درصد آموزشها کارگاه و آزمایشگاه محور است. زیرا ما قایلم که دانشجو پس از اتمام با کمترین آموزش تکمیلی بتواند جذب در صنعت ، اصناف و یا خود اشتغال شود. دانشگاه فنی و حرفه ای این آمادگی را دارد بنابه درخواست صنعت واصناف تدوین و پذیرش دانشجو مورد نیاز رشته های مورد نیاز را در برنامه خود قرار دهد با این همه البته دانشگاه فنی و حرفه ای این قابلیت را دارد تا در قالبت دوره های کوتاه مدت نیز بنابه نیاز هر صنف و صنعت با داشتن بیش از 150 کارگاه مجهز خدمات آموزشی مورد نیاز را ارائه دهد. لازم به ذکر است دانشگاه فنی و حرفه ای استان گیلان تنها دانشگاه مهارتی دولتی استان است که سالانه بیش از 1000 دانش آموخته مهارتی دختر و پسر روانه بازار کار می کند که به طور متوسط بین 70 تا 90 درصد به تناسب رشته این دانش آموختگان جذب بازار کار می شوند.
در ادامه مهندس حیدری معاون پژوهشی در این نشست با مدیران تعاونی ها گفت: هم اکنون دانشگاه فنی و حرفه ای برای کمک به وضعیت اشتغال صنایع و اصناف و به طبع تعاونی ها کنسرسیومی به نام طرح تاد را دنبال می کند تا با نیاز سنجی از بازار کار بتواند در تربیت نیروی های آینده مشاغل برنامه ریزی لازم آموزشی را طوری تدوین کند چه در کوتاه مدت و هم در میان مدت بازار کار نیروی کار خود را از دانش آموختگان ماهر انتخاب نماید. در این طرح تنها موردی که جامعه هدف بازارکار باید پیش بینی اعلام نیاز تعداد نیروی انسانی مورد تقاضای خود را انجام دهد. همچنین اگر صنعتی بخواهد می تواند از طریق بورس تحصیلی نیز اقدام نماید.
در این نشست هریک از مدیران تعاونی ها نیز موارد و مشکلات و تقاضا های همکاری خود را بیان نمودند. شایان ذکر است در این نشست که همت اتاق تعاون استان صورت گرفت مدیران تعاونی صنف فرشبافان، دریایی، تاکسی رانی، گیاهان دارویی، دهیاران و ..... حضور داشتند.