بازدید استاندار گیلان و رئیس دانشگاه ملی مهارت استان گیلان در اختتامیه هفدهمین جشنواره بینالمللی حرکت
روز سه شنبه 22 آبان 1403 هفدهمین جشنواره بینالمللی حرکت در دانشگاه گیلان به کار خود پایان داد و از انجمنهای علمی برگزیده در بخشهای مختلف تقدیر به عمل آمد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ملی مهارت استان گیلان، روز سه شنبه 22 آبان 1403 هفدهمین جشنواره بینالمللی حرکت در دانشگاه گیلان به کار خود پایان داد و از انجمنهای علمی برگزیده در بخشهای مختلف تقدیر به عمل آمد.
در آئین اختتامیه این جشنواره که با حضور استاندار گیلان، مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی و روابط عمومی وزارت علوم، رئیس دانشگاه ملی مهارت استان گیلان و جمعی از مدیران وزارتی، دانشگاهی و استانی، در سالن فجر دانشگاه گیلان برگزار شد، انجمنهای علمی شایسته تقدیر معرفی شدند.
دکتر هادی حقشناس استاندار گیلان، با بیان اینکه انجمنهای علمی دانشگاهها مورد حمایت قرار میگیرند گفت: دانش زمانی برای مردم ارزش دارد که تبدیل به محصول شود بنابراین تبدیل محصول به دانش باید مورد توجه باشد. وی با اشاره به جایگاه علم و دانش در جامعه افزود: دانش و علم در دانشگاهها و آنچه که توسط استادان به دانشجویان آموزش داده میشود در نهایت باید به محصول تبدیل شود و در زندگی مردم کاربرد داشته باشد. نماینده عالی دولت در گیلان با اشاره به کیفیت برگزاری هفدهمین جشنواره بینالمللی حرکت به میزبانی دانشگاه گیلان خاطرنشان کرد: جشنواره حرکت هر دوره نسبت به قبل پربارتر برگزار شدهاست.
دکتر سید احمدرضا خضری مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی و روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در مراسم اختتاحیه این جشنواره، ضمن تبریک پنجاهمین سالگرد تأسیس دانشگاه گفت: دانشگاه گیلان در پنج دهه از فعالیت خود توانسته خدمات آموزشی و دانشگاهی مناسبی به جامعه بدهد.
دکتر خضری با مهم دانستن موضوع مرجعیت علمی در جامعه تصریح کرد: نهاد دانشگاه به عنوان بزرگترین پایگاه تولید علم، باید به جایی برسد که این مرجعیت علمی توسط آحاد جامعه به رسمیت شناخته شود و سپس به سطح بینالمللی ارتقا پیدا کند. وی با بیان اینکه مرجعیت علمی با حرف و شعار به دست نمیآید، تأکید کرد: آثار و تولیدات علمی، پژوهشی، هنری و... که توسط دانشجویان و استادان دانشگاه خلق و به جامعه ارائه میشود محور کسب مرجعیت علمی توسط کشور در سطح بینالمللی است. دکتر خضری افزود: دانشجویان و نخبگان در این جشنواره فرصت مییابند تا تولیدات علمی و دستاوردهای فناورانه خود را در معرض دید همگان بگذارند.مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی و روابط عمومی وزارت علوم جشنواره حرکت را گام و حرکتی مؤثر در جهت ارائه دستاوردهای علمی و پیوند میان تولیدات علمی و فناورانه با جامعه دانست و افزود: جشنواره حرکت پل ارتباطی میان دانشگاه و جامعه و صنعت است و امیدواریم تداوم برگزاری آن، زمینه ساز جشنوارههای بهتر، مؤثرتر و جدی تر باشد.
شایان ذکر است هفدهمین جشنواره بینالمللی حرکت با شعار «حرکت در مسیر جهش علم و فناوری» و با هدف نمایش نتایج و دستاوردهای علمی انجمنهای علمی دانشجویی و بسترسازی برای همافزایی و انتقال تجربیات بین آنان، با حضور 400 دانشجو از 110 دانشگاه کشور طی روزهای 20 تا 22 آبانماه به میزبانی دانشگاه گیلان برگزار شد و در جریان برگزاری این جشنواره، فعالیتها و دستاوردهای انجمنها و اتحادیههای علمی دانشجویی کشور در نمایشگاهی به نمایش گذاشته شد.